Gluteeniton appelsiinikakku

Alle 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton appelsiinikakku
Gluteeniton appelsiinikakku

Ainekset:

3,5 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
2 dlsokeria
0,5 dlkookoshiutaleita
2 tlleivinjauhetta
1 tlvanilliinisokeria
50 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dlvettä
2 rklsitruunamehua

Täyte:

1 dlappelsiinimarmeladia

Vuoan leivitykseen:

Kuorrutus:

2 dltomusokeria
1,5 rklvettä

Pinnalle:

hillottua appelsiininkuorta pieniä paloina

Koristeluun:

kookoshiutaleita

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele tasapohjainen (halkaisja noin 18 cm) kakkuvuoka ja leivitä jauhoseoksella.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää sulatettu margariini, vesi ja sitruunamehu ja vatkaa taikina kierrevispilällä tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan.
  3. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 35 minuuttia.
  4. Halkaise jäähtynyt kakku kahtia ja levitä väliin appelsiinimarmeladi.
  5. Sekoita tomusokeri ja vesi keskenään ja levitä kuorrutus kakun pinnalle. Ripottele pinnalle appelsiininkuoripalat. Koristele reunat kookoshiutaleilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti