Gluteenitomalla leivällä graavilohta ja pikkelöityä fenkolia

Yli 60 min
(8 leipää)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenitomalla leivällä graavilohta ja pikkelöityä fenkolia
Gluteenitomalla leivällä graavilohta ja pikkelöityä fenkolia

Ainekset:

Pikkelöity fenkoli:

1fenkoli
3 dlvettä
1 dletikkaa
2 dlsokeria
1 tlsinapinsiemeniä
suolaa

Hernetahna:

1 pspakasteherneitä
1/2 pspakastesipulikuutioita
1 1/2 - 2 dlturkkilaista jogurttia
1 rklsitruunaöljyä
1 rklmakeaa sinappia
reilustituoretta basilikaa
tabascoa ja suolaa

Lisäksi:

300 gsiivutettua graavilohta
1 psProvena Gluteeniton Kaura-Porkkanasämpylää

Ohje:

  1. Höylää tai siivuta fenkoli ohuiksi viipaleiksi ja laita ne kannelliseen astiaan.
  2. Kiehauta mausteliemen ainekset ja kaada se fenkolisiivujen päälle. Jäähdytä ja säilytä kylmässä.
  3. Mittaa kaikki hernetahnan ainekset keskenään ja soseuta ne sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi, hiillosta lohisiivut nopeasti molemmilta puolilta.
  5. Puolita ja paahda paistinpannulla Provena-sämpylät.
  6. Levitä sämpylöiden päälle hernetahnaa, lisää lohisiivut ja pikkelöityä fenkolia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti