Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Usein kysytyt kysymykset
Ammattilaisille
« Takaisin
Glögipannacottakakku
Yli 60 min
(12-15 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohja:
150 g
Elovena Voimakaura Välipalakeksiä
3/4 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Täyte:
4 kpl
liivatelehtiä
1 1/2 dl
glögitiivistettä
4 dl
laktoositonta kermaa
400 g
laktoositonta vaniljarahkaa
Kiille:
3 kpl
liivatelehtiä
2 dl
vettä
1 1/2 dl
glögitiivistettä
Ohje:
Leikkaa leivinpaperista irtoreunaisen vuoan pohjan kokoinen levy (halkaisija noin 22 cm) ja aseta vuoan pohjalle. Voit myös vuorata vuon reunat kalvolla tai leivinpaperilla.
Murskaa keksit omassa pussissaan esimerkiksi kaulimella painellen. Yhdistä keksimurut ja Sunnuntai Juokseva murumaiseksi ja painele seos vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin jähmettymään.
Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Kuumenna glögitiiviste ja kerma.
Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan nesteeseen.
Sekoita nesteen joukkoon rahka.
Kaada täyte pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Valmista kiille: Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 minuuttia.
Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan vesi-glögiseokseen. Anna seoksen jäähtyä haaleaksi ja kaada hyytyneen täytteen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa noin 2 tunti.
Irrota kakku vuoastaan. Koristele haluamallasi tavalla.
Kokeile myös näitä
Mureat vaniljakeksit
Pehmeät banaanivohvelit
Jauheliha-spagettipata
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Elovena Välipalakeksi Voimakaura 300 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Valkosuklaa-mustikkajuustokakku »
Kurpitsa-pannukakut »
Sieni-pekoni-ohrapiirakka »
Rouheinen Focaccia »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttöehdot
OK