Galette hunajaisella Muru-täytteellä

Yli 60 min
(8 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Galette hunajaisella Muru-täytteellä
Galette hunajaisella Muru-täytteellä

Ainekset:

Pohja:

Muru-Hunajatäyte

200 granskankermaa
225 gElovena Muru Kaurajauhista
öljyä paistamiseen
hunajaa
2viikunaa
1päärynä
100 gvalkohomejuustoa
40 gsaksanpähkinöitä
tuoretta timjamia

Ohje:

1. Valmista ensin pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi seokseen kuutioitu kylmä margariini. Lisää kylmä vesi pienissä erissä ja sekoita taikinaksi. Muotoile taikina palloksi, kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Voit myös tehdä pohjan jo edellisenä päivänä. Valmista täyte pohjan viilentyessä. 
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
3. Paista Muru kaurajauhis öljyssä ja mausta reilusti hunajalla. Viipaloi viikunat, päärynä ja valkohomejuusto sekä rouhi pähkinöitä hieman pienemmiksi.
4. Kauli pohja jauhotetun leivinpaperin päälle isoksi ympyräksi.
5. Levitä ranskankerma pohjan päälle, mutta jätä kolme senttiä reunoilta tyhjiksi. Lisää täytteet ja taita taikinan reunat täytteen päälle.
6. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Viimeistele tuoreella timjamilla ja hunajalla. Tarjoile hieman jäähtyneenä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti