Focaccia pannuleipä

Yli 60 min
( 24 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Focaccia pannuleipä
Focaccia pannuleipä

Ainekset:

3 dlvettä
1 rklsokeria
0,5 tlsuolaa
0,5 tlvalkosipulijauhetta
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
6-7 dlSunnuntai Rouheinen Sämpyläjauhoja
0,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Pinnalle:

6 kplaurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
12 kplmustaa kokonaista kivetöntä oliivia

Voiteluun yrttiöljy:

0,5 dlaurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 tloreganoa
2-3valkosipulin kynttä murskattuna

Ohje:

  1. Sekoita +42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola, valkosipulijauhe ja sokeri. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja Sunnuntai Juokseva. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 20 minuuttia.
  2. Kauli tai taputtele jauhotetuin käsin kohonnut taikina leivinpaperin päällä uunipellin (n. 27 x 35 cm ) kokoiseksi levyksi. Anna kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit 2-3 osaan ja puolita oliivit.
  5. Valuta mittakannuun auringonkuivattujen tomaattien öljyä ja sekoita yrttiöljyn aineet keskenään.
  6. Painele kohonneeseen leipään sormella paljon syviä koloja. Voitele pullasiveltimellä yrttiöljy leivän pinnalle.
  7. Painele kuoppiin vuoroin oliiveja vuoroin aurinkokuivattuja tomaatteja.
  8. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti