Feta-punajuuripastasalaatti

Yli 60 min
(4-6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Feta-punajuuripastasalaatti
Feta-punajuuripastasalaatti

Ainekset:

6 dlTorino Kaura-Punajuuripastaa
1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa

Kastike:

2 rklsitruunaöljyä
1 tljuoksevaa hunajaa
1 tlomenaviinietikkaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi:

1/2 dlpinjansiemeniä
150 gkuutioitua fetajuustoa
150 gkirsikkatomaatteja
reilustirucolaa
1 dlvalkosipulikrutonkeja

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele nopeasti kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Vispilöi kastikkeen aineet keskenään. Lisää kastike pastan joukkoon ja anna maustua kylmässä muutama tunti.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
  4. Pyöräytä pastan joukkoon fetajuustokuutiot, puolitetut tomaatit ja rucola.
  5. Kaada salaatti tarjoiluastiaan ja ripottele päälle pinjansiemenet ja krutongit

VINKKI: Saat salaatista ruokaisamman lisäämällä esimerkiksi ilmakuivattua kinkkua. 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

25.06.2018 14:53

Reseptin alkuosiossa onko virhe?

Onko virhe vesimäärässä 6 dl makaronia ja 1,5 dl vettä , 1 tl suolaa?