Feta-pastasalaatti

Yli 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Feta-pastasalaatti
Feta-pastasalaatti

Ainekset:

Marinadi:

2 rklrypsiöljyä
1 rklappelsiinimehua
0,75 rklbalsamiviinietikkaa tai
viinietikkaa
0,5 rklsinappia
1 tlsokeria
0,5 tlsuolaa
0,25 tlrouhittua mustapippuria
1valkosipulin kynsi murskattuna
200 gfetajuustoa
1tammenlehvä- tai rapeaa lehtisalaattia
150 gkurkkua
1sipuli
1paprika
0,5 raskirsikkatomaatteja
0,5 dloliiveja

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään Lisää joukkoon keitetty pasta ja anna marinoitua jääkaapissa peitettynä 2-3 tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  3. Kuutio feta. Suikaloi salaatti, kurkku,sipuli ja paprika. Puolita tomaatit. Lisää salaattiaineet marinoidun pastan joukkoon tai kokoa kerroksittain laakealle tarjoilivadille.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti