Falafelit ja sitruuna-basilikapasta

Alle 60 min
(2 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Falafelit ja sitruuna-basilikapasta
Falafelit ja sitruuna-basilikapasta

Ainekset:

1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 tlksäilykekikherneitä
1 rklöljyä
3/4 dlElovena Kauraleseitä
2 rklsitruunamehua
1 dltuoretta korianteria
1 1/2 tljuustokuminaa
1/2 tlsuolaa
tuoretta chiliä
mustapippuria

Kuorrutus ja paisto:

Lisäkepasta:

1 lvettä
1 tlsuolaa
3 dlTorino Special Vehnänalkio pastaa

Sitruuna-basilikakastike:

1/2sitruunan mehu
50 gparmesaania
50 gvoita
tuoretta basilikaa
sitruunan kuori
sokeria

Ohje:

  1. Kuori ja pilko sipulit.
  2. Valuta kikherneistä liemi pois ja huuhtele ne nopeasti juoksevan veden alla.
  3. Mittaa kaikki pyörykkäaineet samaan astiaan. Jauha seos tasaiseksi joko monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
  4. Tarkista maku.
  5. Pyöritä taikinasta 16 pientä pyörykkää. Kierittele pyörykät vielä kauraleseissä.
  6. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista pyörykät varovasti kullan ruskeiksi.
  7. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Kastike:

  1. Raasta parmesaanijuusto.
  2. Pese sitruuna hyvin. Raasta sitruuna kuori ja purista puolikkaasta sitruunasta mehu.
  3. Sulata laakeassa kattilassa tai paistinpannussa voi. Lisää joukkoon sitruunamehu sekä kuori, sokeri, mustapippuri ja parmesaani raaste. Anna kiehahtaa.
  4. Kaada joukkoon lämmin pasta. Pyöräytä kaikki aineet nopeasti sekaisin.
  5. Lisää joukkoon tuore basilikasilppu ja tarkista maku. Tarjoile heti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti