Brownie-vadelmakakku

Yli 60 min
(12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 11 kertaa
Brownie-vadelmakakku
Brownie-vadelmakakku

Ainekset:

Pohja:

120 gtummaa suklaata
100 gvoita
1 1/2 rklvaniljasokeria
2 1/2 dlsokeria
2munaa
1 1/2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte:

300 gsuomalaisia pakastevadelmia
4liivatelehteä
1 rklsitruunamehua
3 dlkermaa
3keltuaista
1 dltomusokeria
1 tlvaniljasokeria
2 dlrahkaa

Ohje:

  1. Voitele irtopohjavuoka (22 cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla.
  2. Sulata suklaa ja voi mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  3. Lisää joukkoon sokerit ja suola. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Kääntele joukkoon jauhot. 
  4. Kaada taikina vuokaan. Paista 175 asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Pohja saa jäädä keskeltä tahmeaksi. 
  5. Painele sulatetut vadelmat siivilän läpi, niin että siemenet jäävät siivilään.
  6. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin viideksi minuutiksi.
  7. Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi.
  8. Vaahdota keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää joukkoon vadelmasose.
  9. Purista liivatteista vesi pois. Laita ne ja sitruunamehu mikron kestävään astiaan ja lämmitä mikrossa sen verran liivatteet sulavat. Sekoita munavaahtoon.
  10. Lisää rahka ja vaahdotettu kerma.
  11. Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
  12. Koristele haluamallasi tavalla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti