Avokadoleivät, pikkelöidyt punasipulit ja uppomunat

Alle 60 min
(2 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Avokadoleivät, pikkelöidyt punasipulit ja uppomunat
Avokadoleivät, pikkelöidyt punasipulit ja uppomunat

Ainekset:

2 kplProvena Kaura-Kvinoa-Bataattisämpylää
1punasipuli
2 rklpunaviinietikkaa
1 rklsokeria
1/2 tlsuolaa
ripausmustapippuria
1 rklrypsiöljyä
2avokadoa
2munaa
Keittämiseenvettä ja loraus etikkaa
Pinnalleripaus suolaa ja pippuria, seesaminsiemeniä ja rucolaa

Ohje:

1. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Aseta renkaat kannelliseen astiaan. Kiehauta punaviinietikka, sokeri, suola ja mustapippuri kattilassa ja kaada punasipulien päälle. Lisää vielä rypsiöljy ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. 

2. Kiehauta kattilassa vesi poreilevaksi. Lisää loraus etikkaa. Riko yksi kananmuna kerrallaan kulhoon, tee kauhalla pyörre veteen ja kaada muna pyörteen keskelle. Keitä 4-6 minuuttia riippuen siitä, miten kypsän munan haluat.

3. Halkaise leivät. Viipaloi avokadot ja aseta leipien päälle. Lisää uppomuna, pikkelöityä punasipulia ja rucolaa. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria sekä esimerkiksi seesaminsiemeniä.

Vinkki! Pikkelöidyt punasipulit säilyvät jääkaapissa tiiviissä astiassa noin viikon ajan.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti