Aurinkoinen juustosalaatti

Yli 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Aurinkoinen juustosalaatti
Aurinkoinen juustosalaatti

Ainekset:

1,5 lvettä
3 dlTorino Kaura pastaa

Marinadi:

2 rklrypsiöljyä
1 rklomenamehua
1 rklvalkoista balsamiviinietikkaa
3/4 rklhunajaa
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1valkosipulin kynsi murskattuna
80 gkypsytettyä kovaa juustoa
100 gvihreitä viinirypäleitä
100 gjäävuorisalaattia
1/2keltainen paprika
50 gkurkkua
2 rklauringonkukan siemeniä

Ohje:

  1. Lisää kiehuvaan veteen pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 8 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää pastan joukkoon. Anna marinoitua kylmässä pari tuntia.
  3. Vuole juusto juustohöylällä ohuiksi siivuiksi.
  4. Puolita viinirypäleet. Suikaloi salaatti, paprika ja kurkku.
  5. Vuoraa laakea tarjoiluastia salaatilla. Asettele päälle marinoitu pasta, viinirypäleet, paprika, kurkku ja juusto. Ripottele pinnalle siemenet.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti