Appelsiini-pähkinäbrownie

Alle 60 min
(Noin 24 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Appelsiini-pähkinäbrownie
Appelsiini-pähkinäbrownie

Ainekset:

1appelsiini
1 tlinkivääritahnaa
1 dlmakeuttamatonta kaakaojauhetta
1 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 dlcashewpähkinöitä
4munaa
200 gtummaa suklaata
250 gvoita
3 dlfariinisokeria

Ohje:

  1. Pese appelsiini hyvin. Raasta kuori, purista mehu ja lisää joukkoon inkivääritahna.
  2. Yhdistä kaakaojauhe ja jauhot.
  3. Rouhi pähkinät pienemmiksi.
  4. Riko munat ja sekoita niiden rakenne rikki.
  5. Sulata suklaa, voi ja sokeri mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  6. Lisää appelsiinimehu ja munat voimakkaasti vatkaten suklaaseokseen. Lisää joukkoon kuivat aineet ja pähkinät.
  7. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun astiaan (25*35 cm). 
  8. Paista kiertoilmauunin keskitasolla 180 asteessa noin 18 minuuttia. Brownie saa jäädä pehmeäksi sisältä.
  9. Tarjoa brownie lämpöisenä tai jäähdytettynä jäätelön tai kanelikerman kanssa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti