Appelsiini-kinuskikermatorttu

Alle 30 min
(20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Appelsiini-kinuskikermatorttu
Appelsiini-kinuskikermatorttu

Ainekset:

4munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 tlleivinjauhetta
1/2 dlhasselpähkinärouhetta

Täyte:

3 dlvähälaktoosista kermaa
1/2 dlvähälaktoosista kinuskikastiketta
230 gappelsiinimarmeladia

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Lisää pähkinärouhe. Sekoita tasaiseksi. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  2. Valmista sillä aikaa täyte. Vaahdota kermaa hetken aikaa. Lisää joukkoon kinuskikastike ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Täyte saa olla paksua.
  3. Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Levitä torttupohjalle appelsiinimarmeladi ja täyte. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.
  5. Laita kääretorttu jääkaappiin vetäytymään.

VINKKI: TÄYTEKAKKUPOHJA onnistuu samasta kääretorttutaikinasta. Kaada taikina voideltuun, gluteenittomalla jauhoseoksella tai mantelijauheella leivitettyyn 2 l:n kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 40 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti