Vaniljainen raparperipiirakka

Alle 60 min
(pellillinen)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 12 kertaa
Vaniljainen raparperipiirakka
Vaniljainen raparperipiirakka

Ainekset:

Täyte:

1 lraparperipaloja
400 gvaniljanmakuista rahkaa
1 dlkermaa
1 dlsokeria
3munaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Sekoita rasva ja sokeri keskenään. Lisää munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille (35 x 30 cm). Ripottele päälle raparperin palat.
  4. Sekoita muut täytteen aineet keskenään ja kaada raparperien päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 30-35 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

06.06.2013 15:26

:))

Vaniljaa on purkissa, sitä voi jokainen makunsa mukaisesti lisätä leivonnaisiin!

15.03.2013 17:46

pettynyt jälleen.

Taas ohje josta puuttuu vanilja kaikissa muodoissaan, miksi lopetitte vaniljanmakuisen rasva-rahkavalmisten teon.