Syksyn suklainen omenakakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Syksyn suklainen omenakakku
Syksyn suklainen omenakakku

Ainekset:

3munaa
2 dlsokeria
1 1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
2 tlvanilliinisokeria
1 dlomenasosetta
100 grouhittua tummaa suklaata

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Juokseva Sunnuntai ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaan omenasose ja suklaarouhe. Kaada taikina 1½ litran voideltuun ja leivitettyyn kakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasossa noin 45 minuuttia.
  4. Sulata kuorrutusta varten suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Anna suklaan sulaa sekoittamatta. Lisää Juokseva Sunnuntai ja maito, sekoita tasaiseksi ja kaada kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Ripottele pinnalle suklaarouhetta tai nonparelleja. Säilytä kakku kuvun alla. Kakku on mehevimmillään seuraavana päivänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti