Rapu-chilipastasalaatti

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rapu-chilipastasalaatti
Rapu-chilipastasalaatti

Ainekset:

Pastan keitto:

1,1 lvettä
5 dlTorino Tricolori Simpukka pastaa
1 tlsuolaa

Kastike:

250 glaktoositonta smetanaa
250 gmajoneesia
25 g(sambal oelek) chilitahna
1 rkltomaattipyrettä
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1/2 tlsuolaa
1/2 dltillisilppua
2- 2 1/2 dllaktoositonta maitoa

Lisäksi:

660 g / 340 gravunpyrstöjä

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta hyvin.
  2. Valuta ravunpyrstöt.
  3. Vaahdota smetana, chilitahna, tomaattipyre, mustapippurirouhe ja suola.
  4. Sekoita joukkoon majoneesi, tillisilppu, pasta ja ravunpyrstöt.
  5. Anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
  6. Mikäli salaatti on kuivaa lisää joukkoon maitoa tarpeen mukaan. Tarkista maku ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti