Pienet mustikkavuoat

Yli 60 min
(noin 16 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Pienet mustikkavuoat
Pienet mustikkavuoat

Ainekset:

Pohjataikina:

Täyte:

1/2 dlvettä
5 dlmustikoita
1 rklsitruunamehua
kanelia
1 rklperunajauhoja

Pinnalle:

Ohje:

  1. Valmista ensin mustikkatäyte. Mittaa kattilaan vesi, sitruunamehu, kaneli, mustikat ja perunajauho. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
  2. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri. Sekoita joukkoon muna, sekä jauhoseos. 
  3. Painele taikina pieniin piirakkavuokiin (noin 8 cm). 
  4. Nypi pinnalle tulevat ainekset muruseokseksi.
  5. Laita uuni lämpenemään 175-asteeseen.
  6. Lusikoi mustikkatäyte piirakkavuokiin ja ripottele muruseos pinnalle. 
  7. Kypsennä noin 30 minuuttia.
  8. Nauti lämpiminä vaniljajäätelön kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

25.04.2016 08:19

Leipoja

Ohjetta ei näy. Aineitten määriä.