Korvapuustipannukakut

Alle 60 min
(Noin 10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Korvapuustipannukakut
Korvapuustipannukakut

Ainekset:

Täyte:

60 gSunnuntai +Voi Rasvaseoslevite 500 g
1 dlfariinisokeria
1 1/2 tlkanelia

Pannukakkutaikina:

2 1/2 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
2 1/2 dlmaitoa
1iso muna
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Kuorrutus:

75 gSunnuntai +Voi Rasvaseoslevite 500 g
60 gsulatejuustoa
2 1/2 dltomusokeria
1 tlvaniljasokeria

Ohje:

 

  1. Valmista ensimmäiseksi kanelitäyte. Sulata rasva ja sekoita joukkoon fariinisokeri ja kaneli. Laita täyte pursotinpussiin.
  2. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita maidon joukkoon muna sekä Sunnuntai Juokseva. Vispaa joukkoon jauhoseos. Anna taikinan turvota kuorrutteen valmistamisen ajan.
  3. Pehmennä mikrossa rasva ja sulatejuusto, sekoita hyvin. Vispaa joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri.
  4. Kuumenna paistinpannussa rasva. Annostele noin puoli desiä taikinaa pannulle. Paista pannukakkua miedolla lämmöllä hetken aikaa. Leikkaa pursotinpussin kulma auki. Pursota pannukakun päälle spiraalin muodossa kanelitäytettä. Anna paistua vielä vähän aikaa. Käännä pannukakku varovasti ja paista vielä noin minuutin ajan. 
  5. Tarjoa pannukakut lämpimän juustosokerikuorrutteen kera.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti