Kirjolohta täysjyväohrapedillä

Alle 60 min
(4-5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 2, arvioitu 3 kertaa
Kirjolohta täysjyväohrapedillä
Kirjolohta täysjyväohrapedillä

Ainekset:

3 dlTorino Täysjyväohraa
1kalaliemikuutio
6 dlvettä
600 gkirjolohifilettä
1 tlsitruunapippuria
0,5 dlhienonnettua tilliä
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
3 dlmaitoa
1,5 dlranskankermaa
1kalaliemikuutio
0,5-1currya
0,5 dlhienonnettua tilliä
1,5 dljuustoraastetta

Pinnalle:

juustoraastetta

Vuoan voiteluun:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Lisää kiehuvaan veteen kalaliemikuutio ja  Sunnuntai Täysjyväohra. Sekoita kiehumisen aikana. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta hyvin.
  2. Kaada täysjyväohra voideltuun uunivuokaan ( n. 2 l). Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  3. Poista nahattomasta kalafileestä ruodot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet täysjyväohran päälle. Ripottele pinnalle sitruunapippuri ja hienonnettu tilli.
  4. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää joukkoon maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää ranskankerma ja kalaliemikuutio. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehahtaa. Lisää curry, tilli ja juustoraaste. Sekoita kunnes juusto on sulanut.
  5. Kaada kastike uunivuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla 20-25 minuuttia.
  6. Tarjoa raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti