Kesäkurpitsakakku

Yli 60 min
(n.25 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Kesäkurpitsakakku
Kesäkurpitsakakku

Ainekset:

3 dlraastettua vihreää tai keltaista kesäkurpitsaa (150g)
3munaa
3 dlsokeria
4,5 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1,5 tlinkivääriä
1 tlkanelia
1 tlleivinjauhetta
0,5 tlruokasoodaa
1,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dlpiimää

Vuoan voiteluun:

Vuoan jauhottamiseen:

korppujauhoja

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Pese kesäkurpitsa ja raasta karkeaksi raasteeksi. Yhdistä kuivat aineet.
  3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää kuivat aineet, Sunnuntai Juokseva, piimä ja kesäkurpitsa. Sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (1,8l).
  5. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Huom! Pinnoitetussa vuoassa kakku kypsyy noin 45 minuutissa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti