Juustokakku lasissa

Alle 60 min
(8 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Juustokakku lasissa
Juustokakku lasissa

Ainekset:

Mansikka-raparperihilloke

170 graparperia
170 gmansikoita
110 ghillosokeria
1 rklsitruunamehua

Mascarponevaahto:

3 dlkermaa
250 gmascarponejuustoa
1/2 dltomusokeria

Lisäksi:

500 gtuoreita mansikoita
2 pktProvena Kaura&Siirappi Välipalakeksiä

Ohje:

  1. Kuori ja pilko raparperit. Poista mansikoista kannat ja puolita mansikat.
  2. Kuumenna kattilassa vesi. Lisää raparperipalat, sokeri ja sitruunamehu. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 8 minuuttia.
  3. Lisää mansikkapalat ja jatka keittämistä muutama minuutti. Sekoita hyvin, kuori vaahto pois ja purkita puhtaaseen purkkiin. Jäähdytä.
  4. Vaahdota kerma, tomusokeri ja mascarpone.
  5. Pilko mansikat.
  6. Hienonna keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
  7. Annostele laseihin kerroksittain keksimurua, hilloketta, mansikkapaloja ja mascarponevaahtoa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti